lunes, 17 de diciembre de 2012

Coca Pomme Cannelle


Ingredients: 
1 tarrina de formatge de burgos
1 ou gran
1 c/c llevat en pols
3 gots de formatge de farina sense gluten
1 got de formatge d'oli de girasol
1 poma ratllada
1 poma tallada a làmines
canela en pols
1 tarrina de formatge de sucre

Temps: 
  50 min: 30 de preparació + 20 de cocció

Dificultat: 
 Mijta, s'ha de conèixer el propi forn



Procediment:

1. Batre l'ou amb el sucre fins que l'ou augmenti de volum i quedi textura de mousse.
2. Incorporar la poma ratllada, la farina, el llevat, l'oli i el formatge.
3. Batre una miqueta més per a que es barrregin tots els ingredients.
4. Posar a un motlle que pugi anar al forn i adornar amb la poma tallada a làmines.
5. Fornejar a 180ºC fins que al punxar amb un ganivet surti sec (aprox 20 min)

.

6 comentarios:

  1. Qué original, con queso de burgos, debe estar bien rica.

    ResponderEliminar
  2. Hola!! gracias por visitarme y comentar mi tarta de peras, me alegro que te haya gustado. Esta coca parece muy rica pero no entiendo muy bien lo que pone y el traductor no tiene al español asi que es una lástima porque veo que tienes un blog estupendo con unas comidas maravillosas, un besazo

    ResponderEliminar
  3. No por dios! ajajaj quina bona pinta formatge poma??? Vull vull jajaja.

    ResponderEliminar
  4. Muy buena pinta,,,por fa receta en castellano ,,,gracias!,

    ResponderEliminar
  5. Gracias!!!por fa receta en castellano que tiene muy buena pinta

    ResponderEliminar