domingo, 25 de agosto de 2013

Conill a la CocaCola





Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol tipus de carn. Nosaltres ho vem fer amb conill i gall d'indi(que era el que teniem per casa..)
Us servirà també per aprofitar aquells culets de cocacola que queden esbravats.



Ingredients per a 2 persones:
- carn al gust (conill, gall d'indi, pollastre...etc)
-1 got de coca cola
- 1 ceba
- 1 all prensat
- mitja llimona (el suc i la polpa)
- timonet
- oli, sal i pebre
- 1 guindilla cayena
- 2 grans de pebre

Procediment:
Introduir la carn salpebrada amb la resta dels ingredients a l'olla express.  Tapar l'olla i apagar el foc als 10min de sortir el vapor.
Obrir l'olla, treure la carn i engegar el foc per deixar reduir la salsa. Es pot posar una miqueta de maizena per espesar si cal.
Quan tinguem la salsa amb la textura desitjada, tornar a incormporar la carn, donar dos voltetes i ja podem servir

2 comentarios:

  1. HUMMM me encanta, yo lo hago un montón así, que delicia!!! un besazo.

    ResponderEliminar
  2. Muy buena pinta si señor , tiene que estar buenisimo, saludos

    ResponderEliminar