Ingredients per a 2 persones
- Spaguetties sense gluten
- 1 butifarra
- 1 albergínia
- 1 tomata triturada
- 1 primentó roig
- mig gotet de vi blanc
- herbes de provença
- ceba, all
Procediment
Tallar la butifarra a trocets i saltar-la a la paella
Afegir la ceba i l'all. Quan estiguin doradets tirar l'alberginyia i el primentó roig.
Incorporar el gotet de vi i quan s'hagi evaporat l'alcohol tirar la tomata.
Salpebrar amb les herbes de provença.
Quan tinguem les alberginies fetes, barregar amb els spaguettis bullits
Tot m'agrada, la butifarra amb l'albergínia en fa ganes, no diré per llepar-se els dits però si per gaudir-ne i llepar-se els llavis, es una recepta molt bona, i no era coneguda per mi.
ResponderEliminarUn petó
Hola Catypol,
ResponderEliminarla veritat que van quedar molt bons. La recepta va ser una d'aquelles inventades sobre la marxa. Tenia unes alberginies de l'hort que havia de gastar i vaig anar improvisant.