domingo, 10 de noviembre de 2013

Crema de mandarines amb nous



Aquesta crema és una crema molt fàcil de fer. La faig igual que la crema pastelera però amb una miqueta de mandarina. La mandarina es post substitur per qualsevol fruita

Temps de preparació:
15 min
Dificultat: 
més fàcil impossible

Ingredients
2 ous si son sencers o 3 rovells
1/4 litre de llet
50 gr de sucre
20 gr de maizena
1 ramenta de canella
3 mandarines
Nous i caramel al gust

Procediment. 
Pelem les 3 mandarines. Introduim dues al got de la batidora juntament amb la resta d'ingredinets. Reservem la que ha quedat.
Triturem les mandarines amb la resta d'ingredients. Un cop les mandarines estan ben triturades, posem el got de la batedora al microones.
Engemem a potència mitja durant 2 o 3 mintus. Pasat aquest temps removem i tornem a posar dos o tres minutets més.

Deixem que es refredi la crema i anem emplatant:
Posem una capa de crema, uns gallos de la mandarina que hem reservat i unes anous per sobre. Adornem amb una miqueta de caramel


2 comentarios:

  1. Buenísima combinación!!!
    Cuando la hago con fruta siempre usaba una lámina de hojaldre... pero ... madre mía que buena idea la que nos propones!!! Un lujo de postre

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, te aconsejo que la pruebes, lo mejor es que se hace en un abrir y cerrar de ojos

      Eliminar