domingo, 10 de noviembre de 2013
Crema de mandarines amb nous
Aquesta crema és una crema molt fàcil de fer. La faig igual que la crema pastelera però amb una miqueta de mandarina. La mandarina es post substitur per qualsevol fruita
Temps de preparació:
15 min
Dificultat:
més fàcil impossible
Ingredients
2 ous si son sencers o 3 rovells
1/4 litre de llet
50 gr de sucre
20 gr de maizena
1 ramenta de canella
3 mandarines
Nous i caramel al gust
Procediment.
Pelem les 3 mandarines. Introduim dues al got de la batidora juntament amb la resta d'ingredinets. Reservem la que ha quedat.
Triturem les mandarines amb la resta d'ingredients. Un cop les mandarines estan ben triturades, posem el got de la batedora al microones.
Engemem a potència mitja durant 2 o 3 mintus. Pasat aquest temps removem i tornem a posar dos o tres minutets més.
Deixem que es refredi la crema i anem emplatant:
Posem una capa de crema, uns gallos de la mandarina que hem reservat i unes anous per sobre. Adornem amb una miqueta de caramel
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Buenísima combinación!!!
ResponderEliminarCuando la hago con fruta siempre usaba una lámina de hojaldre... pero ... madre mía que buena idea la que nos propones!!! Un lujo de postre
Si, te aconsejo que la pruebes, lo mejor es que se hace en un abrir y cerrar de ojos
Eliminar