domingo, 9 de diciembre de 2012

Guisadet de gall d'Indi al Cava (Olla Expres)

Ingredients per a 3 persones:

6 cuixetes de gall d'indi
2 cebes
1 primentó roig
1 cabeça d'all
1 c/s de vinagre de mòdena
1/4 litre de caldo de verdures o aigua
3 carxofes
1/2 got de cava
1 c/s mermelada de primentó

Dificultat: La part més complicada és tancar l'olla exprés

Procediment: 

Tallar la ceba, l'all, el primentó i fer un sofregidet dins de la mateixa olla exprés.

Afegir el gall d'indi salpebrat, el caldo, el cava, la melmelada i el vinagre de mòdena.

Incorporar les carxofes pelades i netes tallades a quarts.

Tancar l'olla exprés i coure 10 min des de que comença a eixir el vapor


Per a Beure: 

Un vinet blanc, aquesta vegada un clàssic Viña Sol de Torres.

1 comentario: